Без комментарів
Мати з батьком сьогодні були на "БЕТОНЦІ" на грибах !!! Вечером порадували внучка !!!
На привалі ⇒ "Грибний сезон"
Модератори: BOBR, DRAKULKA, President
-
- Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
- Повідомлень: 3351
- З нами з: 13 лютого 2009 22:55
- Справжнє ім'я: Віталій
Re: "Грибний сезон" на бетонці
Іване, гарний "улов"!IBAH писав:Без комментарів
Re: "Грибний сезон"
То не мій особисто, а батьків. Але всеодно дякую !!!
Re: "Грибний сезон"
Ціми вихідними вирішив відійти від правил "Піймав відпусти".
Працювало все... Від мікрухи до тяжкого джигу...
Збирання грибів то є справа альпіністів. До цієї кучки метрів десь п"ять у висоту... :o
Працювало все... Від мікрухи до тяжкого джигу...
Збирання грибів то є справа альпіністів. До цієї кучки метрів десь п"ять у висоту... :o
АРФАГРАФИЯ - ето как канг-фу. Настаящщии мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!
Re: "Грибний сезон"
І знову про них. Просто чудо природи. Настільки позитивне створіння ті гриби, а особливо в цю пору. У білого гриба ніжка бочечкою, чиста, без червивенки, а колір шляпки... темний коричнево-бордовий
в минулому році вперше наважився взяти, приготувати і попробувати "зонтики" ;)
в минулому році вперше наважився взяти, приготувати і попробувати "зонтики" ;)
Общителен, характер нордический, лоялен к врагам фидера.
Re: "Грибний сезон"
В мене питання. І як?Діма писав:в минулому році вперше наважився взяти, приготувати і попробувати "зонтики"
Їстивне воно чи ні. Якщо да, то як приготувати? Бо там де я збирав, є такі що можна запросто від дощу сховатись. :lol: Кажуть що на смак схоже на рибу.
АРФАГРАФИЯ - ето как канг-фу. Настаящщии мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!
Re: "Грибний сезон"
Ті хто радив мені їх спробувати в один голос стверджували: "... відбивна - не відрізнити".
Може вони відбивних не їли не знаю. ;)
Вперше взяв їх з спортивного інтересу, оскільки сповідую просте правило безпеки сумніваєшся - не береш
Готував так.
Зонтики треба брати максимально чисті, і тільки шляпку, оскільки помити їх не вдасться бо дуже вже ламкі. Зверху скоблимо ножем, з пластинок легенько вистукуємо мурашок. Далі шляпку кладемо вверх пластинками і долонею притискаємо щоб вони злиплися. Якщо шляпка велика після цієї процедури її можна розрізати на порційні куски розміром з відбивну.
Готуємо кляр який завгодно на пиві чи з гірчицею...: самий простий - яйця, мука, сіль, перець (збиваємо). Пательня вже на вогні. Обмакуємо шматочки зонтика в клярі і смажимо з двох сторін 1-2 хвилини. Вцілому блюдо непогане, я б сказав навіть смачне. Якщо пробувати вперше то пікантності додає сам факт ВПЕРШЕ ЇМ ЩОСЬ СХОЖЕ НА МУХОМОР. Після цього попвните армію бажаючих нагодувати ними ще когось :lol:
Дуже вони класні в наступному.
Сушими і перетираємо на порошок. Зонтики в сухому вигляді мають надзвичайно інтенсивний грибовий запах, що відповідно може бути використано взимку як приправи до різноманітних страв. Дешево й смачно!!!
Успіхів!!!
Може вони відбивних не їли не знаю. ;)
Вперше взяв їх з спортивного інтересу, оскільки сповідую просте правило безпеки сумніваєшся - не береш
Готував так.
Зонтики треба брати максимально чисті, і тільки шляпку, оскільки помити їх не вдасться бо дуже вже ламкі. Зверху скоблимо ножем, з пластинок легенько вистукуємо мурашок. Далі шляпку кладемо вверх пластинками і долонею притискаємо щоб вони злиплися. Якщо шляпка велика після цієї процедури її можна розрізати на порційні куски розміром з відбивну.
Готуємо кляр який завгодно на пиві чи з гірчицею...: самий простий - яйця, мука, сіль, перець (збиваємо). Пательня вже на вогні. Обмакуємо шматочки зонтика в клярі і смажимо з двох сторін 1-2 хвилини. Вцілому блюдо непогане, я б сказав навіть смачне. Якщо пробувати вперше то пікантності додає сам факт ВПЕРШЕ ЇМ ЩОСЬ СХОЖЕ НА МУХОМОР. Після цього попвните армію бажаючих нагодувати ними ще когось :lol:
Дуже вони класні в наступному.
Сушими і перетираємо на порошок. Зонтики в сухому вигляді мають надзвичайно інтенсивний грибовий запах, що відповідно може бути використано взимку як приправи до різноманітних страв. Дешево й смачно!!!
Успіхів!!!
Общителен, характер нордический, лоялен к врагам фидера.
Re: "Грибний сезон"
Подяка і респект першовідкривачам. Будемо пробувати.
АРФАГРАФИЯ - ето как канг-фу. Настаящщии мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!
-
- Чемпіон України (короп – 2013/14 ), Володар Кубку України (короп – 2013), Віце-Чемпіон України (короп – 2013/14, особ. залік), II місце КУ (короп - 2014).
- Повідомлень: 621
- З нами з: 14 лютого 2009 21:19
- Справжнє ім'я: Александр
Re: "Грибний сезон"
В воскресенье рыбалка, а в субботу я был на грибах.
Признаюсь честно последний раз был на грибах лет так 10 назад.
И хоть я грибы и считаю халявским увлечением, а добычу лоховским фартом, не могу не отметить это чень увлекательно и интересно.
В общем наш "улов" 4-ре ведёрка. Из них 3-Польские или как их там называют "ЗАЙЦІ" и ведёрко белых и боровичков.
Так же отец напал на полянку где жила семейка с 7-ми боровичков. (фото у него).
Были в Камень-Кашмарском районе около села Боровно.
А потом я нашёл ЗОНТИК.)))
Признаюсь честно последний раз был на грибах лет так 10 назад.
И хоть я грибы и считаю халявским увлечением, а добычу лоховским фартом, не могу не отметить это чень увлекательно и интересно.
В общем наш "улов" 4-ре ведёрка. Из них 3-Польские или как их там называют "ЗАЙЦІ" и ведёрко белых и боровичков.
Так же отец напал на полянку где жила семейка с 7-ми боровичков. (фото у него).
Были в Камень-Кашмарском районе около села Боровно.
А потом я нашёл ЗОНТИК.)))
Re: "Грибний сезон"
А в лісі вогонь розводити заборонено !!! :lol: